Tuesday, October 10, 2006
posted by liliputaner at 7:44 AM


Ο blogo-όμιλος Liliputaner αναζητά :

Εκπαιδευτή τακτικού μέλους εφορευτικής επιτροπής (ΚΩΔ: ΛΠ)

Ο εκπαιδευτής μετά από μια περίοδο εντατικών μαθημάτων θα πρέπει να με έχει εφοδιάσει με όλες τις απαραίτητες γνώσεις ώστε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να καταφέρω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, ως μέλος εφορευτικής επιτροπής με το λιγότερο δυνατό κόπο. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε: δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Ο εκπαιδευτής θα πρέπει να έχει γνώση όλων των δυνατών συνδυασμών των πόστων που μπορούν να ανατεθούν σε ένα ζουμπουρλό κορίτσι προκειμένου : κάθε δουλειά που με χαλάει μέσα στο πάνελ της εφορευτικής επιτροπής, να είναι μια προσπάθεια που καλό θα είναι ν’ αποφεύγω να κάνω για το καλό όλων μας, να κάνω όσον το δυνατόν λιγότερες κινήσεις προκειμένου να μην χαλάσει το natural makeup μου, ότι θα έπρεπε να κάνω , να το αφήνω με ένα διακριτικό τρόπο (όχι και πολύ προκλητικό και μας κακοχαρακτηρίσουν κιόλας) να το κάνει κάποιος άλλος, να μην τσακωθώ με καμία γιαγιά η κανένα άλλο μέλος της εφορευτικής επιτροπής καθώς και με κανέναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που θα κάνει τσάρκα στα εκλογικά κέντρα , να μην καταλήξω να περάσω όλο το βράδυ της Κυριακής αγκαλιά με όλη την παλιοπαρέα της εφορευτικής επιτροπής.

Απαραίτητα Προσόντα:

  1. Απαραίτητη εμπειρία ως μέλους εφορευτικής επιτροπής σε τουλάχιστον μια εκλογική αναμέτρηση (δεν θα ληφθεί υπόψη η συμμετοχή σε εφορευτική επιτροπή για την ανάδειξη δεκαπενταμελούς ή πενταμελούς σε σχολικές εκλογές)
  2. Πολύ καλές διαπραγματευτικές ικανότητες με γιαγιάδες, θείες και δικαστικούς αντιπροσώπου
  3. Καλή αίσθηση του χιούμορ
  4. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στον τομέα της λούφας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
  5. Δυναμική προσωπικότητα με ικανότητες επικοινωνίας, οργάνωσης και χειρισμού της εφορευτικής επιτροπής


Προσφέρουμε:

Ευχάριστο περιβάλλον, δυνατότητα εξέλιξης, συνεχούς επικοινωνίας και άφθονου γέλιου

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους σημείωμα, αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό θέσης . Όλες οι προτάσεις , θα τύχουν απάντησης και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

 
10 Comments:


At 4:44 PM, Blogger Jason

Χα!
Σε γελάσανε, αγαπητή μου...
Εγώ αυτές τις εκλογές θα τις απολαύσω όπως ο υπόλοιπος κοσμάκης. Όταν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, λένε, απόλαυσέ τον. Και έχω σκοπό να τις απολαύσω πραγματικά!!!

 

At 8:30 PM, Blogger Heliotypon

Αλήθεια, είναι αμοιβόμενη δουλειά αυτή ή είσαι εκπρόσωπος υποψηφίων; Αν είναι αμοιβόμενη κάτι θα κερδίσεις... Αν είσαι εκπρόσωπος μάλλον τίποτε! Να περάσεις καλά πάντως και να καταγράψεις τα ευτράπελα που θα συμβούν, έτσι κι αλλιώς.

 

At 1:20 AM, Blogger Attalanti

Μπράβο το κορίτσι μου! Δύσκολα τα κριτήρια, ειδικά το 1ο, αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι καλό θα βρεις. ;) Από την άλλη, διαβάζοντάς σε (και με τα τρομερά προσόντα που διαθέτεις) μου ήρθε η εξής σκέψη: έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να βρεις τον... έρωτα εν μέσω εκλογών; Just a happy thought to pull you through... Καλημέρα!

 

At 3:01 AM, Blogger ονειροπόλος πάνθηρ...

Καλημερούδια βρε,

.....θα σου πω.....:
- διάβασε καλά τις οδηγείες για να μη σου τη βγαίνουν τα κομματόσκυλα(λέγονται και εκπρόσωποι κομμάτων) που θα είναι εκεί, περί έγκυρου ψηφοδελτίου κλπ!
- αποφάσησε μόνη σου όταν προκύψει θέμα γιατί μόνο μπελά φέρνουν οι γνώμες των εκπροσώπων των κομμάτων.
- και....ψάρωσέ τους λιγάκι.....αν δεις και είναι μαλάκες!

Αυτά.....φιλιά βρε!

 

At 3:03 AM, Blogger ονειροπόλος πάνθηρ...

......α ξέχασα.... η πείρα μου είναι από φοιτητικές εκλογές στην Κρήτη ως πρόεδρος της εφορευτικής.......παραιτήθηκα στη διάρκεια της καταμέτρησης και πήγα για ρακές!!..........εεεεε....δε πήγαινε άλλο....!!! :-)))))))

 

At 3:40 AM, Blogger liliputaner

@ jason: se zileyw!pantws mou aresei your way of thinking "if u cannot avoid it, stay there and enjoy it"!

@heliotypon: den einai amoibomeni douleia, den eimai dikigoros kardia mou, episis oute eklogiki antiproswpos kapoiou kommatos eimai, toylaxiston se aytes tis periptwseis tha to ekana me xara!!i kliteysi egine apo tin eisaggelia kai i paroysia mou einai ypoxrewtiki!!

@attalanti:kalimera blogomanoula!kala fantazesai mesa ston geniko xamo, xafnika mpainei sto eklogiko kentro enas psilos ntabrantismenos, oi maties mas diastayrwnontai to skhniko allazei kai akougetai "where to i begin, to tell the story of how great a love can be" (haha) :-)

@uneverkowinlife: koita egw na paraitithw kai na paw gia kanena martinaki den paizei (an kai tha to ithela poly)!!!parakoloythise gia kalo kai gia kako kanena deltio eidhsewn, mporei na me deis, malli me malli me kanena periergo...;-)

 

At 1:38 PM, Blogger alefbetac

Ένα θα σου πω. Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτό που έρχεται! Ελπίζω να μην σε φόβισα αλλά ετσι το φαντάζομαι. Είναι σαν ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον που δεν ξέρεις πολύ κάλα. Έχεις μια ιδέα αλλά δεν ξέρεις που θα σε βγάλει .Εντάξει ομολογούμενος έχω μια τάση να δραματοποιό τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο θα ανταποκριθείς αλλά θα είσαι και υποδειγματική!
Αλλά για να κάνεις και λίγο practice για θύμισε με πως θα μάθω που ψηφίζω είναι το ίδιο μέρος όπου έγιναν και οι προηγούμενες δημοτικές?

 

At 3:25 AM, Blogger liliputaner

@buruburu :wraia ta les i mallon ta grafeis ;-)twra na sou pw den exw idea gia to an pshfizoume sto idio eklogiko kentro me twn proigoumenwn dhmotikwn eklogwn,gia kalo kai gia kako den rixneis mia matia kai ti selida toy ypourgioy eswterikwn? filia!

 

At 8:18 AM, Blogger alefbetac

Ενταξει εμαθα απο το site. Ειμαι στο 47ο Γυμνάσιο Αθηνών, Λευκωσίας 50. Ειναι διαφορετικο απο το προηγουμενο.

 

At 4:11 AM, Blogger nyctolouloudo

την καλησπέρα μου...

το μπλογκ σου είναι πολύ χαρούμενο. μου αρέσει!