Friday, September 22, 2006
posted by liliputaner at 4:25 AM


Μετά την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού (fast food) o Μάκης άνοιξε και σας περιμένει σε έναν χώρο δικό του, μην σου πω καλύτερο από της γνωστής αλυσίδας με μία μουσική λίγο στο πιο έθνικ του και με μια ποικιλία νοστιμότατων εδεσμάτων όπως "μπουγάτσα κουρού", κιγμαλί (με κιμά), πεϊνιρλί (με τυρί) και "σαντέ μπουγάτσα" (πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη). Στις δύο η μία δώρο!

Όταν έλαβα την φωτογραφία στο mail μου (ή στα νεοελληνικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), γέλασα απίστευτα με το ελληνικό δαιμόνιο αλλά η αλήθεια είναι πως δαιμονίστηκα και λίγο με τα γιατί (είπαμε είμαι μέσα στις απορίες)! Είναι άραγε το πρόβλημα του ανταγωνισμού, της προσφοράς και της ζήτησης, οι επιρροές μιας κακώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης και η συνειδητή ή ασυνείδητη διαδικασία του ποιείν τι παγκόσμιο ή απλά ο χαβαλές υπεύθυνα για την ανάπτυξη ενός νέο-σουρεαλιστικού κινήματος στον χώρο-χρόνο μας ή απλά εγώ μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να γίνομαι παράξενη;


Καλή σας όρεξη!

 
6 Comments:


At 5:36 PM, Blogger alefbetac

Ο μαστρο-Μάκης μάλλον δεν έχει καταγωγή από την Σκοτία! Όχι δεν γίνεσαι παράξενη. If I had to bet θα έλεγα ότι μάλλον είναι μια παρεξήγηση του τι σημαίνει μάρκετινγκ vis-à-vis τον νέο ελληνισμό και την κουλτούρα του σουβλακιού, η άμα θες σε αυτή την περίπτωση της τυρόπιτας, και «οι επιρροές μιας κακώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης και η συνειδητή ή ασυνείδητη διαδικασία του ποιείν τι παγκόσμιο».
That was a mouthful.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι από χαβαλέ. Το τραγικό και αστείο ταυτοχρόνως είναι ότι μάλλον πιστεύει ότι αυτό θα τραβήξει πελάτες. Και «ροζ πεταλούδα» Να το είχε ονομάσει δεν θα έπαιζε μεγάλο ρολό στης πωλήσεις των «προϊόντων» του. Έχεις προτιμήσει κάποιο τυροπιτάδικο από την ονομασία του? Εγώ πάντως όχι! Είναι θέμα τοποθεσίας και βιτρίνας... αλλά και πείνας.

 

At 12:35 AM, Blogger ονειροπόλος πάνθηρ...

....εεεε ότι έχεις γίνει
γερο-παράξενη....έχεις γίνει...!!!!
Καλημέρααααα!! :-)))))))))

 

At 3:26 AM, Blogger liliputaner

@buruburu: ακριβώς όπως τα λες είναι!'οχι τίποτα άλλο, αλλά έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι ο γυαλός είναι στραβός ή εγώ στραβά αρμενίζω; μου άρεσε πολύ το concept της "ροζ πεταλούδας" :-)

@uneverknowlife: και που είσαι ακόμα...(χιχι), με βλέπω να καταληγω σαν την Λουκά (προ Ψινάκη :-}

 

At 4:37 AM, Blogger ονειροπόλος πάνθηρ...

.....ωχ...θ'αγιάσεις???...και μετά θα γίνεις ξεδιάντροπη δηλαδή????...έχετε τρελαθεί οι γυναίκες σήμερα....!!!τι άλλο να πω??? :-))))))))))

 

At 10:49 AM, Blogger alefbetac

To concept της "ροζ πεταλουδας" μαλλον ηταν μια ασυνείδητη διαδικασία του ποιείν εμπνευσμενη απο το background του blog σου!

 

At 12:57 AM, Blogger suigenerisav

This comment has been removed by a blog administrator.