Sunday, March 04, 2007
posted by liliputaner at 12:59 PM


Καλό μήνα σε όλους και σε όλες! Μου λείψατε πολύβρε παλιόπαιδα! Η έλλειψη χρόνου, η έκλειψη σελήνης, ο ανάδρομος Ερμής και η τεμπελιά με έκαναν να μην έχω διάθεση να postaρω και το βασικότερο να μην έχω χρόνο να απολαύσω όλους εσάς…Τα τελευταίο καιρό με απασχόλησαν όπως πάντα, πολλά κουλά.

Και για να γίνω ποιο σαφής, έχουμε την παρακάτω υπόθεση εργασίας : Είσαι νέα, ωραία, πλην όμως τον τελευταίο χρόνο ατυχήσασα, τα πράγματα όμως αλλάζουν, φτιάχνει η ψυχολογία σου, έχεις αρχίζει να χάνεις κιλάκια (εντάξει θέλεις ακόμα καμιά δεκαπενταριά για να πλησιάσεις το πρότυπο Beloucci, αλλά είσαι σε καλό δρόμο), η εγκεφαλική νέκρωση της δουλειάς παραμένει στα ίδια επίπεδα, συνεχίζεις να στέλνεις βιογραφικά, στο διδακτορικό όλα under control, ενώ ο τομέας των αισθηματικών για τα ευαίσθητα Παρθενάκια του Σεπτεμβρίου –όπως θα έλεγε και η αγαπημένη μας Λίτσα Πατέρα- θυμίζει κάτι από σουρεαλιστική ταινία καθώς ότι συμβαίνει το υπεραναλύεις σε βαθμό που τσακίζει το νευρικό σύστημα τόσο το δικό σου αλλά το βασικότερο των άλλων.

Αναλυτικότερα, έχεις ξεκινήσει να γνωρίζει πολύ κόσμο, πηγαίνεις για καφεδάκια, ποτάκια, τονώνεται ο εγωισμός σου όσο δεν φαντάζεσαι, πετάς τις απίστευτες ατάκες σου, μαζεύεις τηλεφωνάκια, κάνεις πολλές χαριτωμενιές, έχεις αρχίσει να έχεις πέραση και να το απολαμβάνεις .Μέχρις τούδε δεν έχεις βρει κάποιον να σε συγκινήσει ιδιαίτερα, άσε που είσαι και λίγο –ως πολύ να λέμε καλύτερα- περίεργη (μεταξύ μας, που πας ρε κοπελιά και πολύ έξυπνο και με ευγενική φυσιογνωμία και το βασικότερο μονογαμικό, κάτσε εκεί που κάθεσαι και μην σε ακούσω να βγάζεις τσιμουδιά).

Το θεματάκι μας ξεκινάει όταν έρχεται η στιγμή που γνωρίζεις κάποιον που ενώ στην αρχή δεν σου κάνει απολύτως καμία μα καμία εντύπωση, για πολλούς και διαφόρους λόγους, ξαφνικά δεν ξέρεις και εσύ το γιατί, τον βρίσκεις γλυκούλη και εκεί αρχίζουν τα δράματα. Γιατί ενώ είσαι 1000% σίγουρη πως με αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο- ο τελευταίος άντρας επάνω στη γη να ήταν -δεν θα έκανες ποτέ μα ποτέ τίποτα (και όχι γιατί είναι Κουασιμόδος ακριβώς το αντίθετο, μην σας πω δε πως στη συγκεκριμένη διανομή ρόλων εγώ θα μπορούσα να έχω τον ρόλο της Μαρίας της άσχημης, αλλά γιατί δεν έχει κανένα μα κανένα χαρακτηριστικό από αυτά που αναζητάς σε έναν άντρα, άσε που του ρίχνεις και τρία χρονάκια) κάτι σε πιάνει και τον σκέφτεσαι. Και έτσι ξαφνικά –όπως λέει και ο Αντωνάκης - σου την δίνει και αποφασίζεις να το προχωρήσεις λίγο παραπέρα. Αυτός δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι, πλην όμως δεν έχει ξεκάθαρα εκδηλωθεί, απλά διαισθάνεσαι (χωρίς την βοήθεια του Χαρδαβέλλα) πως εκεί έξω κάτι υπάρχει. Προχωράς παραπέρα χωρίς να υπάρχει έρωτας ή οτιδήποτε άλλο και διαπιστώνεις πως αφού ρε κοπελιά δε το σηκώνεις το ποτό τι το πίνεις το ρημάδι και χαλιέσαι? Το αποτέλεσμα είναι να υπεραναλύεις (και είπαμε να τσακίζεις το νευρικό σύστημα τόσο το δικό σου αλλά το βασικότερο του άλλου) μια φάση που έγινε απλά για να γίνει και θα μπορούσε να επαναληφθεί χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς κανένα κανόνα, να αμφιβάλλεις μήπως όντως αυτός ο τύπος σου αρέσει και να τον αφήνεις να σου γαμάει (με το μπαρδόν για την έκφραση) αυτήν την ταλαιπωρημένη ψυχολογία σου καθώς αφήνει να διαχέεται στον αέρα πως δεν του άρεσες, άσε δε που σου προτείνει να γίνετε δυο καλά φιλαράκια...(μα την Παναγία της Γουαδελούπης, αυτό δεν το έχω ξανακούσει μετά από κάτι που ούτε καν έχει ξεκινήσει)...Άσε δε που το περίμενες εντελώς διαφορετικό (αυτές οι ταινίες μας έχουν καταστρέψει). Και τώρα σας ρωτάω, μετά από αυτά τα κουλά τα σκίζεις ή δεν τα σκίζεις τα πτυχία σου μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και την κάνεις για την Αφρική παρεά με τους Μασάι?

 
7 Comments:


At 3:43 PM, Blogger MaYaMaYa

σιγα μην σε αφήσουμε να πας στους Μασάι...το πλήθος φωνάζει "τη λενε liliputaner και δε ΜΑΣΑΕΙ", οριστε μας! σκεφτομαστε οι κολλητές μου και εγώ να γράψουμε ενα βιβλιο με dating experiences, να σε συμπεριλάβω στην ομάδα? θα το διασκεδάσουμε και θα γινει και μπεστ σελερ, το νοιώθω!

φιλακια, και τα καλυτερα έρχονται!

 

At 1:19 PM, Blogger liliputaner

Γεια σου καλό μου!!!Λοιπόν η υπόθεση έχει και συνέχεια , έτσι για να έχουμε θέματα να ασχολούμαστε! Εγώ ένα θα πω : I don't make mistakes, i date them!!!Όσο για το βιβλίο, να σου πω, πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω!!!Πολλά φιλάκια :-)

 

At 4:10 AM, Blogger xalara

Περιμένω τη συνέχεια!!! Καλά μη σκέφτεσαι καυόλου να πας στην Αφρική, οι ηλίθιοι (δυστυχώς) είναι πολοί, το ζήτημα είναι να βρεις έναν σωστό μέσα σε όλα τα λάθη :) και βέβαια δεν είναι εύκολο... καλή ιδέα αυτό με το βιβλίο!

 

At 7:35 AM, Blogger nyctolouloudo

ξέρεις τι όμορφα κόκκινα και μπλε ρούχα φοράνε οι Μασάι;

 

At 12:00 PM, Blogger eparxiakosaloni

μια ειναι η λυση

παμε γι αλλα

αφου δεν εκατσε , δεν χρειαζεται παραπερα αναλυση , σε κακο θα σου βγει

 

At 9:00 AM, Blogger buruburu

Ενδιαφέρον.

Λες "...αλλά γιατί δεν έχει κανένα μα κανένα χαρακτηριστικό από αυτά που αναζητάς σε έναν άντρα, άσε που του ρίχνεις και τρία χρονάκια". Συγγνώμη ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά? (κατά την γνώμη σου).
Μια επιτυχημένη σύζευξη θέλει (περιληπτικά) δυο στοιχεία (κατά την γνώμη μου).
1. Να υπάρχει ενα εγκεφαλικό κατιτίς. Να μπορείς να μιλάς του αλλουνού και να σου καυλώνει (sorry) το κεφάλι.
2. Να υπάρχει σωματική και σεξουαλική χημεία.

Άμα έχεις αυτά, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Άμα έχεις μόνο το ένα από τα δυο, που διαισθάνομαι ότι είναι η περίπτωση σου, τότε αργά η γρήγορα θα στραβώσει ο ένας από τους δυο.

Επίσης παρατηρώ από το ποστ σου μια έλλειψη ψυχραιμίας πολύ βασική. Take it easy. Θα μου πεις δεν γίνετε, γιατί έτσι είναι τα συναισθήματα και θα έχεις δίκιο. Αλλά λίγη ψυχραιμία χρειάζεται. Μην υπεραναλυεις, και μην αφήνεις τον κάθε υποψήφιο γκόμενο να σου γαμάει την ψυχολογία.

 

At 8:16 AM, Blogger YO!Reeka's

κοίτα, όσο γίνεται παιχνίδι, μια χαρά είναι τα πράγματα!